maanantai 21. tammikuuta 2013

Lauleskelua taksissa ja mättöä hesessä..

... mikäs sen parempi tapa aloittaa ja lopettaa Helsingin reissu? Aamu alkoi siis junamatkalla, joka meni rattoisasti syöden ja nauraen porukalla. Samassa hytissä istunu mummeli ei jaksanu meitä koko matkaa, vaan vaihtoi hyttiä, enpä tiiä kyllä että miksi.. ehkä tää meiän ihana kanalauma ei sitä innostanu ! jokatapauksessa matka oli hauska ja meni nopeesti. Pasilassa jäätiin pois, ja mentiin sitten heseen hetkeksi istumaan, ja siitä sitten taksilla koe-tanssi paikkaan, joka oli joku koulu, enkä sen tarkemmin muistakkaan.. :D

Oltiin siis jo ennen klo 14.30 paikan päällä, ja todettiin että jahas, päivän viimesiä esiintyjiä ollaan! no mikäs siinä, vallattiin salista nurkka ja tapamme mukaan levitettiin jokaikinen tavara lattialle, ja vietiin mahdollisimman paljon tilaa. Oli jännä kun kuvausporukkaa pyöri ympärillä, eikä kukaan meistä aiemmin ollut ollu telkkarissa ( olipas fiksu lause.. ) mutta joo. Käytiin välillä sarjaa läpi, ja muuten istuskeltiin ja juteltiin. Kun vihdoin tuli meidän vuoro, oltiin kaikki jo ihan innoissamme. Tarkemmin en voi esiintymisestä kertoa, mutta se meni aivan nappiin, ja kaikki ollaan tyytyväisiä suoritukseemme! Katsokaa ihmeessä sitten maaliskuussa alkavaa ohjelmaa, niin saatte tietää lisää ! :)

Kun lavalta päästiin pois, pakattiin kimpsut ja kampsut ja huristeltiin taksilla takas junalle. Siellä vaihteeksi heseen vielä juhlimaan kivaa päivää, jonka jälkeen väsyneenä istumaan junaan, ja sieltä edelleen Lahdessa kaikki omiin suuntiinsa :)

Pahoittelen jos tekstissä on jotain kömmähdyksiä, oon tosi väsyny ja meenkin tästä nukkumaan!
Hyvät yöt,

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita toki viestiä!